term ID:
parent cat ID:6
post ID:208
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A masszázsmedence téli használata Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A masszázsmedence téli használata

Ha már benne vagyunk javában az őszben, hamarosan az időjárás még hidegebbre fog fordulni. A hűvös idő és a mínusz fokok miatt sem kell felfüggeszteni a jakuzzink használatát. Sőt! Hideg időben még kellemesebb, még nagyobb élmény, ezért mindenképpen érdemes a lazításnak ezt a formáját is igénybe venni. Ilyenkor azonban az átlagosnál érdemesebb picit jobban odafigyelni, ha nem szeretnénk, hogy megfázás vagy más betegség legyen a vége.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


A kültéri jakuzzizás általában nagyobb élményt tud nyújtani, mint ugyan az zárt térben. A tavasz a nyár az ősz a tél mind mind más hangulatú és ezáltal mi is más más hangulatba fogunk kerülni a kert jakuzzizáskor.

Télen igazán romantikus összebújni a párunkkal a meleg vízben. Már kora délután is sötét van, így késő estig sem kell várni egy kis naplementés fürdéshez. Különböző kellékekkel, hangulati elemekkel feldobhatjuk a romantikus pihenést. Ez lehet például hangulatvilágítás, füstölők, illatgyertyák, lágy zene.

Nem kell lemondanunk télen sem a fürdőzésről, sőt. A hideg évszakokban még nagyobb élmény

Nem kell lemondanunk télen sem a fürdőzésről, sőt. A hideg évszakokban még nagyobb élmény

A kevés napsütéses órák miatt ősszel és télen általában kedvetlenebbek vagyunk, mint tavasszal vagy nyáron, de a házi wellness fel tudja dobni az embert. A téli depressziót a relaxáció el tudja űzni. Év vége felé legtöbbször nagyobb a hajtás a munkahelyeken, a felgyülemlett stresszt pedig a meleg víz képes csökkenteni, és jó kedvet csalni mindenki arcára.

Mikre figyeljünk télen?

Télen fokozottan érdemes figyelni, hogy a vizes környezetben nehogy véletlenül elcsússzon. Nyilván mindenki a hűvösből alig várja, hogy a melegvízbe csobbanhasson, de ne kapkodjon. Csúnya baleset lehet a vége.

Ha nyáron nem is használunk köntös és törölközőt télen fontos lenne. Ezek mindig legyenek kéznél, de arra is figyeljen, hogy ne érje őket víz, mert a téli mínuszokban megfagyhatnak amíg Ön fürdőzik.

Az italozással legalább olyan csínján kell bánni mint tűző napsütésben, mert illuminált állapotban kevésbé érezzük a hideget, még könnyebben megfázhatunk, vagy akár tüdőgyulladást is beszerezhetünk.

Ha bevizezi a haját, akkor még jobban ügyeljen nehogy megfázzon. Erre hóesés közben jakuzzizásnál is érdemes figyelni, ami amúgy nagyon sok régi ügyfelünk szerint is az egyik legjobb dolog.

Amikor befejezi a jakuzzizást és kijön a meleg vízből a hideg levegőre, bár szeretne minél előbb ismét a meleg szobában lenni, de ne felejtse el a thermotetőt rátenni a jakuzzira. Nyáron ha nyitva marad 1-2 órára a tető az nem probléma, de télen a meleg víz a nagy mínuszokban hamar elkezd hűlni, és ha már nem használja akkor feleslegesen fűt a jakuzzi.

Ide kattintva a kertben, nyitott teraszon elhelyezett jakuzzik telepítési szükségleteiről olvashat, ide kattintva pedig a ugyan erről csak beltérben.

 

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze Kollégáinkat

Jakuzzi és infraszauna témakör:

+36-30-297-90-12

Medenceépítés és medence kiegészítők témakör:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő jakuzzival vagy medenceépítéssel kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte. Így elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít a szervezésben ezzel. Köszönjük!

Téli nyitvatartásunk: október 15 – február 29 között.

Keddtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombaton: 09 – 12 óráig

Hétfő és Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

  • Kérek egy visszahívást