term ID:
parent cat ID:
post ID:11179
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Valódi emberek, valódi vélemények Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Valódi emberek, valódi vélemények

Dr. Ormai László

László nem nálunk járt először, viszont nálunk járt utoljára. Ugyanis elmondása szerint, azok a cégek, akiket előttünk meglátogatott számra nem voltak túl meggyőzőek. Vagy ha szimpatikus is volt a termék és a kereskedő, az árat nagyon magasnak találta.

Először egy 3 fős jakuzzit szeretett volna magának és a családjának, de végül azokat túl szűknek találta. Így került képben egy nagyobb, jobban felszerelt 5 személyes típus.

László ezt választotta:
Orion jakuzzi

Kulcsár Tamás

Egy régóta kereskedelemmel foglalkozó Úr keresett fel minket azzal, hogy jacuzzit szeretne a családi házába. Nagyon felkészült volt már telefonban is. Érezhető volt rajta, hogy foglalkozik már egy ideje a témával és rendkívül körültekintően áll a vásárláshoz

Mint később kiderült, nagyon sok szempontot figyelembe vett a megfelelő jakuzzi kiválasztásánál, többek között az is, hogy úgy érezte, ha esetleg a későbbi években bármire szüksége lenne, mi készséggel fogunk segíteni neki.

Tamás ezt választotta:
Pico jakuzzi

Fehér Andrea

Andreának és családjának már 26 évvel régebbről volt pozitív tapasztalata a cégünkkel kapcsolatban, mivel a medencéjükhöz a gépészetet tőlünk vették. Így nagyon megörültek amikor megtudták, hogy jakuzzikkal is foglalkozunk.

A típus kiválasztásánál viszont nem a szülői igények kerültek előtérbe, mivel sajnos gyermekük sérült. Számukra a fő szempont az volt, hogy mozgáskorlátozott gyermekük el tudjon lazulni a vízbe és ki tudjon kapcsolni.  Csak ezután jöttek a szülői szempontok.

Andrea ezt választotta:
Neptun jakuzzi

Metzker Viktória

Viki, mivel DJ – ként járja folyamatosan az országot és a világot, így nem sok ideje van feltöltődni, wellness hotelekben ejtőzni, pedig szereti az ilyesfajta kikapcsolódást. Ezért döntött úgy, hogy egy saját jakuzzit tesz a kertjébe. Így már minden nap élvezheti a wellness hotelek kényelmét, idegenek nélkül.

Sok barátjának, ismerősének van jakuzzija, ezért természetesen az Ő véleményüket is kikérte, mielőtt döntött a vásárlásról. Végül különböző tanácsok és információk alapján minket választott.

Viki ezt választotta:
Apollo jakuzzi

Toldi Gábor

Gábornál egy igen fontos szempont volt, hogy minden pozícióban kényelmesen elférjen, mivel 191 cm magas. Viszont azt tapasztalta, hogy nem csak a jakuzzi külső méretét kell nézni, hanem a hozzá tartozó belső méretet is.

A másik fontos szempont az volt, hogy a lehető legerősebb jakuzzit szerette volna, amit még 1 fázisról (230V) lehet megfelelően üzemeltetni. Nála a 3 fázis (400V) nem volt elérhető, csak a terasz vésésével, azt pedig érthető módon nem szerette volna.

Gábor ezt választotta:
Gemini jakuzzi

Visszaugrás a navigációhoz

Kérdezze Kollégáinkat

Jakuzzi és infraszauna témakör:

+36-30-297-90-12

Medenceépítés és medence kiegészítők témakör:

+36-20-258-64-20 +36-30-9-247-003

Bemutatóterem elérhetősége

Tisztelt Érdeklődő!

Ha hosszabb tárgyalási időt igénylő jakuzzival vagy medenceépítéssel kapcsolatban látogatna meg minket, az Ön kényelme miatt kérjük, hogy egyeztessen velünk időpontot előtte. Így elkerülheti az esetleges várakozást és nekünk is segít a szervezésben ezzel. Köszönjük!

Téli nyitvatartásunk: október 15 – február 29 között.

Keddtől – péntekig: 09 – 17 óráig

Szombaton: 09 – 12 óráig

Hétfő és Vasárnap: Zárva

Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

Útvonaltervezés

Üzenet írása, visszahívás kérése

  • Kérek egy visszahívást