term ID:
parent cat ID:
post ID:11179
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Néhány jakuzzis vélemény Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Néhány jakuzzis vélemény

Dr. Ormai László

László nem nálunk járt először, viszont nálunk járt utoljára. Ugyanis elmondása szerint, azok a cégek, akiket előttünk meglátogatott számra nem voltak túl meggyőzőek. Vagy ha szimpatikus is volt a termék és a kereskedő, az árat nagyon magasnak találta.

Először egy 3 fős jakuzzit szeretett volna magának és a családjának, de végül azokat túl szűknek találta. Így került képben egy nagyobb, jobban felszerelt 5 személyes típus.

László ezt választotta:
Orion jakuzzi

Kulcsár Tamás

Egy régóta kereskedelemmel foglalkozó Úr keresett fel minket azzal, hogy jacuzzit szeretne a családi házába. Nagyon felkészült volt már telefonban is. Érezhető volt rajta, hogy foglalkozik már egy ideje a témával és rendkívül körültekintően áll a vásárláshoz

Mint később kiderült, nagyon sok szempontot figyelembe vett a megfelelő jakuzzi kiválasztásánál, többek között az is, hogy úgy érezte, ha esetleg a későbbi években bármire szüksége lenne, mi készséggel fogunk segíteni neki.

Tamás ezt választotta:
Pico jakuzzi

Fehér Andrea

Andreának és családjának már 26 évvel régebbről volt pozitív tapasztalata a cégünkkel kapcsolatban, mivel a medencéjükhöz a gépészetet tőlünk vették. Így nagyon megörültek amikor megtudták, hogy jakuzzikkal is foglalkozunk.

A típus kiválasztásánál viszont nem a szülői igények kerültek előtérbe, mivel sajnos gyermekük sérült. Számukra a fő szempont az volt, hogy mozgáskorlátozott gyermekük el tudjon lazulni a vízbe és ki tudjon kapcsolni.  Csak ezután jöttek a szülői szempontok.

Andrea ezt választotta:
Neptun jakuzzi

Metzker Viktória

Viki, mivel DJ – ként járja folyamatosan az országot és a világot, így nem sok ideje van feltöltődni, wellness hotelekben ejtőzni, pedig szereti az ilyesfajta kikapcsolódást. Ezért döntött úgy, hogy egy saját jakuzzit tesz a kertjébe. Így már minden nap élvezheti a wellness hotelek kényelmét, idegenek nélkül.

Sok barátjának, ismerősének van jakuzzija, ezért természetesen az Ő véleményüket is kikérte, mielőtt döntött a vásárlásról. Végül különböző tanácsok és információk alapján minket választott.

Viki ezt választotta:
Apollo jakuzzi

Toldi Gábor

Gábornál egy igen fontos szempont volt, hogy minden pozícióban kényelmesen elférjen, mivel 191 cm magas. Viszont azt tapasztalta, hogy nem csak a jakuzzi külső méretét kell nézni, hanem a hozzá tartozó belső méretet is.

A másik fontos szempont az volt, hogy a lehető legerősebb jakuzzit szerette volna, amit még 1 fázisról (230V) lehet megfelelően üzemeltetni. Nála a 3 fázis (400V) nem volt elérhető, csak a terasz vésésével, azt pedig érthető módon nem szerette volna.

Gábor ezt választotta:
Gemini jakuzzi

Visszaugrás a navigációhoz

 • Jakuzzi szakértő kollégánk szívesen segít Önnek. Hívja nyugodtan.

  Bertényi Gergő

  Hívható: H - Szo, 09-19 óráig

  +36-30-297-90-12

  Érdekelne az egyik jakuzzi, kérnék egy visszahívást:

  Bemutatóterem nyitvatartása

  Tisztelt Érdeklődő! Az esetleges várakozás elkerülése és a zavartalan beszélgetés érdekében, kérjük egyeztessen időpontot velünk. Így kollégáink biztosan csak Önnel fognak foglalkozni. Köszönjük!

  Téli nyitvatartás: Okt. 15 - Febr. 29 között

  Hétfő: Telefonos egyeztetést követően

  Keddtől - Péntekig: 09 - 17 között

  Szombaton: 09 - 12 között

  Vasárnap: Zárva

   

  Cím: 1037 Budapest, Testvérhegyi út 69. Ingyenes parkolás.

   

  Útvonaltervezés

  Üzenet küldése