TOP 10 jótékony hatás, ami a jakuzzinak köszönhető

A jakuzzi rendkívül sokoldalú, több problémára megoldást nyújtó termék. Olyan dolgokban is szuperül teljesít, amikre korábban lehet, hogy nem is gondoltunk volna. Lássuk tíz szuper indokot, hogy miért jó, ha az embernek saját masszázsmedencéje van, amit akármikor használhat!

1. Ellazít

Manapság annyira rohanóvá vált az életünk, hogy egyszerűen muszáj néha ellazulnunk. Ehhez nagyon nagy segítség lehet egy házi pezsgőmedence.

2. Szórakoztat, igazi program

Jakuzzizni igazi program, amelyben az egész család is részt vehet.

3. Pihentető alvást biztosít

Ha rendszeresen használjuk a masszázsmedencénket, akkor sokkal jobban alhatunk, ráadásul pihentetőbb is lesz az alvás.

4. Felveszi a harcot a narancsbőrrel!

Hölgyek millió küzdenek nap mint nap a cellulitisszel. A jakuzziból áramló víz serkenti a vérkeringést, ezáltal képes segíteni a narancsbőrös tünetek enyhítésében. Megfelelő táplálkozás és mozgás mellett akár végérvényesen is le lehet számolni ezzel a bőrproblémával.

Rengeteg előnye van a masszázsmedence használatának

Rengeteg előnye van a masszázsmedence használatának

5. Enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat

A meleg víz, a relaxáció csodákra képes. Elég egy negyedórányi ejtőzés a pezsgő vízben, és máris úgy érezhetjük, mintha minden izomfájdalmunk, ízületi bántalmunk elillant volna.

6. Segít a gerincbántalmakon

A fizikai munka mellett a túlzott ülőmunka sem egészséges, és már fiataloknál is gyakran megjelennek a különféle gerincproblémák. A masszázsmedence ezeken a tüneteken is képes javítani.

7. Sportsérülés után gyógyít

Kutatások kimutatták, hogy a különféle sportsérüléseknél, fizikoterápiáknál sikereket lehet elérni a pezsgőkádak segítségével. Természetesen ez nem pótolja az orvosi kezelést, de jól kiegészítheti azt, és meggyorsíthatja a rehabilitációs időszakot.

8. Csökkenti a vércukorszintet

Cukorbetegek esetében is javulást véltek felfedezni a kutatók. A folyamatos melegvizes medence használat mellett egyes kutatási alanyok csökkenthették az inzulinadagjukat.

9. Javítja az immunrendszer működését

Az immunrendszerünkre is jótékony hatással vannak a rendszeres fürdőzések. Használata javítja a szervezetünk természetes ellenállóképességét, méregtelenít, az egészségre gyakorolt hatása egyértelműen pozitív.

10. Hamarabb túllendít a náthán

Sikerült megfáznunk? Sebaj, a jakuzzink segíthet hamar túllendíteni mindenkit a legrosszabb napokon. Ilyenkor érdemes a medencét egyedül használnunk, így biztosan nem fertőzünk meg senkit sem. Lázas állapotnál inkább ne használjuk a fürdőt, hőemelkedésnél pedig csak néhány perc erejéig üljünk bele.