term ID:
parent cat ID:61
post ID:34
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Mire jó a masszázsmedence? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Mire jó a masszázsmedence?

Publikálva:

A masszázsmedencéknek több neve és ezer arca van. Van, aki jakuzzinak nevezi, mások hidromasszázskádnak. A hidromasszázs technológián alapuló medence segít a különböző mozgásszervi megbetegedéseken, nem mellesleg lazít és nyugtat. Külsejét tekintve szinte bármilyen formájú, színű lehet, készülhet süllyesztett és nem süllyesztett változatban is.

A jakuzzik a megfelelő minőségű víz és a levegő segítségével alkotott vízsugarak segítségével masszíroznak. A fürdőző vérkeringése felgyorsul, az izmok ellazulnak, a sejteknek megnövekedik az oxigénellátása, optimalizálódik a vérellátás. A jótékony testi hatások mellett lelkileg is nagyon sokat segít a masszázsmedence.

Egy New England tanulmány szerinte a masszázsmedencék használata jótékony hatással van a cukorbetegekre, jobban tudnak aludni, képesek csökkenteni a testsúlyukat és a vércukor szintjüket.

Jakuzzi a hajón

A gyorsuló világban egyre több embernek vannak stresszes időszakai, vagy állandó stresszben él, munkahelyi, otthoni, iskolai problémák keserítik meg az életét nap, mint nap. A kényeztető, relaxációs fürdőzés nagyon jó módja annak, hogy egy kicsit kiszakadjunk a mindennapokból. Sajnos sok embernek nincsen ideje elmenni a város másik végébe (ha jó esetben van a városban) egy wellness központba egy kis relaxációra. A nagyobb lakásokba lehet beltéri jakuzzi, a családi házakba pedig lehet kültéri jakuzzit telepíteni.

Bár egy Jó masszázsmedence eleinte nagyobb beruházást igényel, a rendszeres használattal bőven megtérül az ára.

Edzések után is kifejezetten jót tesz a jakuzzi használata. Ellazítja az izmokat, megakadályozhatja az izomlázat, nem mellesleg kiváló levezetése egy sportos napnak. Sportsérülések, mozgásszervi problémák esetén is jó megoldás a vizes masszíroztatás. Arra azért ügyeljünk, hogy ne közvetlenül a sportolás után üljünk be a medencébe, mert a felhevült testnek nem biztos, hogy jót tesz.

Ha Ön is jakuzzi vásárlását fontolgatja, javasoljuk vásárlás előtt ennek az igen népszerű cikkünknek az átfutását: 4 + 1 tipp jakuzzi vásárlás előtt

Visszaugrás a navigációhoz