term ID:
parent cat ID:
post ID:11179
category_
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Valódi emberek, valódi vélemények Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Valódi emberek, valódi vélemények

Farkas Csaba

Csaba főleg a párjával fogja használni a jakuzzit, de néha barátok, ismerősök is lazítanak majd velük együtt. Ebből kiindulva egy nagyjából 4 felnőtt számára kényelmes méretű jakuzzit keresett. 

Először az interneten nézelődött, majd pár kereskedővel személyesen is találkozott. Elmondása szerint nálunk találta meg azt a hozzáértést és korrekt, figyelmes tájékoztatást, amit elvár egy ilyen kaliberű termék vásárlásakor.

Csaba ezt választotta:
Orion jakuzzi

Dr. Ormai László

László nem nálunk járt először, viszont nálunk járt utoljára. Ugyanis elmondása szerint, azok a cégek, akiket előttünk meglátogatott számra nem voltak túl meggyőzőek. Vagy ha szimpatikus is volt a termék és a kereskedő, az árat nagyon magasnak találta.

Először egy 3 fős jakuzzit szeretett volna magának és a családjának, de végül azokat túl szűknek találta. Így került képben egy nagyobb, jobban felszerelt 5 személyes típus.

László ezt választotta:
Orion jakuzzi

Metzker Viktória

Viki, mivel DJ – ként járja folyamatosan az országot és a világot, így nem sok ideje van feltöltődni, wellness hotelekben ejtőzni, pedig szereti az ilyesfajta kikapcsolódást. Ezért döntött úgy, hogy egy saját jakuzzit tesz a kertjébe. Így már minden nap élvezheti a wellness hotelek kényelmét, idegenek nélkül.

Sok barátjának, ismerősének van jakuzzija, ezért természetesen az Ő véleményüket is kikérte, mielőtt döntött a vásárlásról. Végül különböző tanácsok és információk alapján minket választott.

Viki ezt választotta:
Apollo jakuzzi

Fehér Andrea

Andreának és családjának már 26 évvel régebbről volt pozitív tapasztalata a cégünkkel kapcsolatban, mivel a medencéjükhöz a gépészetet tőlünk vették. Így nagyon megörültek amikor megtudták, hogy jakuzzikkal is foglalkozunk.

A típus kiválasztásánál viszont nem a szülői igények kerültek előtérbe, mivel sajnos gyermekük sérült. Számukra a fő szempont az volt, hogy mozgáskorlátozott gyermekük el tudjon lazulni a vízbe és ki tudjon kapcsolni.  Csak ezután jöttek a szülői szempontok.

Andrea ezt választotta:
Neptun jakuzzi

Mező Dorottya (Miss Mood)

„Mikor először beléptünk a kiszemelt ingatlanba, egy láttuk, hogy a kert végében tökéletesen kialakítható lesz a hely egy jakuzzinak…

A fő szempont, hogy miért is akartunk saját jakuzzit, a szabadság volt. Bármikor tudjuk használni, tökéletesen tiszta, mi takarítjuk, nem kell attól tartani, hogy elkapunk valami fertőzést egy közösségi helyen…

Imádom az egész életérzést amit ad…”

Dóri ezt választotta:
Apollo jakuzzi

Kulcsár Tamás

Egy régóta kereskedelemmel foglalkozó Úr keresett fel minket azzal, hogy jacuzzit szeretne a családi házába. Nagyon felkészült volt már telefonban is. Érezhető volt rajta, hogy foglalkozik már egy ideje a témával és rendkívül körültekintően áll a vásárláshoz

Mint később kiderült, nagyon sok szempontot figyelembe vett a megfelelő jakuzzi kiválasztásánál, többek között az is, hogy úgy érezte, ha esetleg a későbbi években bármire szüksége lenne, mi készséggel fogunk segíteni neki.

Tamás ezt választotta:
Pico jakuzzi

Toldi Gábor

Gábornál egy igen fontos szempont volt, hogy minden pozícióban kényelmesen elférjen, mivel 191 cm magas. Viszont azt tapasztalta, hogy nem csak a jakuzzi külső méretét kell nézni, hanem a hozzá tartozó belső méretet is.

A másik fontos szempont az volt, hogy a lehető legerősebb jakuzzit szerette volna, amit még 1 fázisról (230V) lehet megfelelően üzemeltetni. Nála a 3 fázis (400V) nem volt elérhető, csak a terasz vésésével, azt pedig érthető módon nem szerette volna.

Gábor ezt választotta:
Gemini jakuzzi

Farkas Gyöngyi

„Nagyon sokat gondolkoztunk, hogy a medence vagy a jakuzzi lenne a praktikusabb…”

” Mindig gondot szokott okozni ha a fiammal vásárolunk bármit, ugyanis Ő több mint 2 méter magas…”

„Beállítottuk szeptemberben 36 fokra, ami nem túl meleg, de az tapasztaltuk, hogy ősz végén nagyon nagyon kellemes nekünk ez a hőmérséklet.”

Gyöngyi ezt választotta:
Gemini jakuzzi

Visszaugrás a navigációhoz