term ID:
parent cat ID:6
post ID:208
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A masszázsmedence téli használata Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A masszázsmedence téli használata

Ha már benne vagyunk javában az őszben, hamarosan az időjárás még hidegebbre fog fordulni. A hűvös idő és a mínusz fokok miatt sem kell felfüggeszteni a jakuzzink használatát. Sőt! Hideg időben még kellemesebb, még nagyobb élmény, ezért mindenképpen érdemes a lazításnak ezt a formáját is igénybe venni. Ilyenkor azonban az átlagosnál érdemesebb picit jobban odafigyelni, ha nem szeretnénk, hogy megfázás vagy más betegség legyen a vége.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


A kültéri jakuzzizás általában nagyobb élményt tud nyújtani, mint ugyan az zárt térben. A tavasz a nyár az ősz a tél mind mind más hangulatú és ezáltal mi is más más hangulatba fogunk kerülni a kert jakuzzizáskor.

Télen igazán romantikus összebújni a párunkkal a meleg vízben. Már kora délután is sötét van, így késő estig sem kell várni egy kis naplementés fürdéshez. Különböző kellékekkel, hangulati elemekkel feldobhatjuk a romantikus pihenést. Ez lehet például hangulatvilágítás, füstölők, illatgyertyák, lágy zene.

Nem kell lemondanunk télen sem a fürdőzésről, sőt. A hideg évszakokban még nagyobb élmény

Nem kell lemondanunk télen sem a fürdőzésről, sőt. A hideg évszakokban még nagyobb élmény

A kevés napsütéses órák miatt ősszel és télen általában kedvetlenebbek vagyunk, mint tavasszal vagy nyáron, de a házi wellness fel tudja dobni az embert. A téli depressziót a relaxáció el tudja űzni. Év vége felé legtöbbször nagyobb a hajtás a munkahelyeken, a felgyülemlett stresszt pedig a meleg víz képes csökkenteni, és jó kedvet csalni mindenki arcára.

Mikre figyeljünk télen?

Télen fokozottan érdemes figyelni, hogy a vizes környezetben nehogy véletlenül elcsússzon. Nyilván mindenki a hűvösből alig várja, hogy a melegvízbe csobbanhasson, de ne kapkodjon. Csúnya baleset lehet a vége.

Ha nyáron nem is használunk köntös és törölközőt télen fontos lenne. Ezek mindig legyenek kéznél, de arra is figyeljen, hogy ne érje őket víz, mert a téli mínuszokban megfagyhatnak amíg Ön fürdőzik.

Az italozással legalább olyan csínján kell bánni mint tűző napsütésben, mert illuminált állapotban kevésbé érezzük a hideget, még könnyebben megfázhatunk, vagy akár tüdőgyulladást is beszerezhetünk.

Ha bevizezi a haját, akkor még jobban ügyeljen nehogy megfázzon. Erre hóesés közben jakuzzizásnál is érdemes figyelni, ami amúgy nagyon sok régi ügyfelünk szerint is az egyik legjobb dolog.

Amikor befejezi a jakuzzizást és kijön a meleg vízből a hideg levegőre, bár szeretne minél előbb ismét a meleg szobában lenni, de ne felejtse el a thermotetőt rátenni a jakuzzira. Nyáron ha nyitva marad 1-2 órára a tető az nem probléma, de télen a meleg víz a nagy mínuszokban hamar elkezd hűlni, és ha már nem használja akkor feleslegesen fűt a jakuzzi.

Ide kattintva a kertben, nyitott teraszon elhelyezett jakuzzik telepítési szükségleteiről olvashat, ide kattintva pedig a ugyan erről csak beltérben.

 

Visszaugrás a navigációhoz