term ID:
parent cat ID:6
post ID:104
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A jakuzzi 5 legnépszerűbb előnye Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A jakuzzi 5 legnépszerűbb előnye

Úgy gondoltuk megkérdezzük 100 régóta jakuzzit használó ügyfelünket arról, hogy számukra mi az az 5 dolog amit a leginkább kiemelnének masszázsmedencéjük jótékony hatásaként. Hiszen sokfelől sok mindent hallani, de azoknak a véleménye az igazi, akik már használják is egy ideje saját jakuzzijukat.

Lássuk tehát jakuzzit használó ügyfeleink véleményét arról, számukra mi az 5 legnépszerűbb előny!

1. Gyógyír a léleknek

Az egyik legjobb tulajdonsága a jakuzzijainknak, régi ügyfeleink véleménye alapján, hogy kiszakítja őket a mindennapi rutinból. „Manapság, amikor egyre több az elvárás, az embereknek több színtéren is helyt kell állniuk nap mint nap, egyre nagyobb a nyomás van mindenkin, különösen fontos a feszültség levezetése.”

Sokan a sportban találják meg a szenvedélyüket, mások pihentető tevékenységekben lelik meg az örömüket. Mindenki számára fontos egy kis napi „Én idő”, amikor az ember magába mélyed, relaxál, pihen, és erőt gyűjt ahhoz, hogy képes legyen folytatni. Ehhez tökéletes választás egy kis pezsgőfürdős jakuzzizás. 100 véleményből 86-an ezt kiemelték.

„Ahogy hazaérek munka után, legyen az akár este 10 óra is, egyből veszem az irányt a jakuzziba. Nem számít mi volt aznap, a jakuzzi lelazít..” Tóth Roland, Gemini

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


 

2. Szép bőr, fogyás

Természetesen nem lehet csak és kizárólag lefogyni a jakuzzival, viszont kiváló kiegészítője lehet egy egészséges életmódnak. A narancsbőr szinte minden nő életét megkeserítő jelenség, nem igaz, hogy csak a túlsúlyosak küzdenek ezzel, vékony lányok, nők is szenvedhetnek. A rendszeres jakuzzi használat ezen is segíthet, ha megfelelő táplálkozással és mozgással is kombináljuk. Ez a vélemény, tapasztalat természetesen hölgyek részéről érkezett, illetve sokan közülük kiemelték a Micro Silk oxigénterápia előnyeit is. Bár Micro Silk terápiával ebből a 100 ügyfél jakuzziból 34 van csak felszerelve.

3. Csökkenti az izom- és ízületi fájdalmakat

Ezt a véleményt 62 jakuzzi tulajdonos említette meg. Mivel egyre többen végeznek ülőmunkát, (megkérdezett ügyfeleink közül több mint a 3/4 – e), így elég sok deréktáji fájdalommal találkoznak jakuzzijaink. Sokan közülük sporttal, is próbálnak ellene tenni, illetve azoknál akik nem ülőmunkát végeznek, ott is szép számmal akad a heti 2-3 alkalommal sportoló, vagy rendszeresen mozgó. De legyen szó aktív élet okozta enyhébb fájdalmakról, vagy éppen a passzív ülőmunka miatt kialakult problémákról, a folyamatos jakuzzi használat mindkét típushoz tartozó ügyfeleinken tudott segíteni.

A víz köztudottan tehermentesít, a pezsgés masszíroz, serkenti a vérkeringést, a meleg víz lazít. Az orvosok a különféle mozgásszervi megbetegedésekre előszeretettel írnak ki hidroterápiát, amiket az egészségügyi intézményekben pár alkalom erejéig vehetünk igénybe. Természetesen a legjobb az, ha akár mindennap élvezhetjük a jakuzzi jótékony hatásait.

4. Pihentető alvást biztosít

Ez egy olyan előny, ami szinte mindenkit érintett. A megkérdezett Jakuzzit használó 100 ügyfélvélemény közül ez 89 esetben lett szóba hozva. Mivel életünk közel harmada alvással telik, nem mindegy, hogy milyen annak minősége, tudunk-e mélyen aludni, vagy csak felületesen, fel-felriadva. Az alváshiány számtalan betegség melegágya, például gerinc- és ízületi megbetegedések, idegesség, szívproblémák, pánikbetegség. Az általános közérzet romlás és a teljesítőképesség csökkenése is általános. A jakuzzi rendszeres használata ügyfeleinknek segített abban, hogy könnyebben álomra tudják hajtani a fejüket, mélyebben, pihentetőbben tudjanak aludni, reggel pedig frissen és fitten ébredjenek.

„Középvezető vagyok egy nemzetközi cégnél, és elég régóta problémát jelentett, hogy éjszaka is folyton járt az agyam. Egy 2 hetes wellness túra alkalmával vettem észre azt, hogy ha este lefekvés előtt 1-2 órával jakuzziztam, sokkal jobban aludtam. A megfigyeléseim szerint ehhez persze az is kellett, hogy ezután már ne foglalkozzak a munkával, hírekkel, tv-vel, telefonnal. De így nagyon jól működött. Ennek hatására vásároltam magunknak otthonra is jakuzzit.”

Molnár Attila, Orion jakuzzi tulajdonos

5. Összehozza a társaságot

Ezt a véleményt főleg a nagyobb, 5-6 személyes jakuzzit használó ügyfeleink mondták. A társasági életen is nagyot tud lendíteni egy jakuzzi. Túl azon, hogy felemelő érzés, ha az ember a párjával összebújhat egy forró medencében, a haverokat is át lehet hívni egy medencés bulira. Egy ilyen partira a legtöbb ember vevő, a régi barátokat összehozza, legalább néhány óra erejéig.

Ha az embernek van egy jakuzzija, nem kell különösebb indokot találni, hogy milyen apropóból legyen a buli. Bár néha már le kellett tiltani a barátokat…”

Bertók László és Anita, Olympos jakuzzi tulajdonos

Visszaugrás a navigációhoz