term ID:
parent cat ID:6
post ID:61
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: TOP 10 jótékony hatás, ami a jakuzzinak köszönhető Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

TOP 10 jótékony hatás, ami a jakuzzinak köszönhető

A jakuzzi rendkívül sokoldalú, több problémára megoldást nyújtó termék. Olyan dolgokban is remekül teljesít, amikre korábban lehet, hogy nem is gondolt volna. Lássuk tíz szuper indokot, hogy miért jó, ha saját masszázsmedencéje van, amit akármikor, akárkivel használhat!

1. Ellazít

Manapság annyira rohanóvá vált az életünk, hogy egyszerűen muszáj néha ellazulnunk. Ehhez nagyon nagy segítség lehet egy saját jakuzzi. Gondoljon csak bele. Hazamegy egy fárasztó nap után, tölt magának egy pohár italt és beül a kellemes meleg vízbe. Ha szeretné akkor csak lebeg súlytalanul, és kiengedi a gőzt, de ha arra van szüksége, akkor  a stressztől feszült izmaiból kimasszírozza a görcsöket a fúvókákból áramló víz és levegő keveréke.

2. Szórakoztat, igazi program

Jakuzzizni igazi program, amelyben az egész család is részt vehet. A nagyszülőktől kezdve a kisgyerekeken át, mindenki élvezi a jakuzzizást. Használhatja barátokkal, családdal, intim pillanatokat csempészhet a párjával közös életükbe vagy lazíthat akár egyedül is.

3. Pihentető alvást biztosít

Ha rendszeresen használjuk a masszázsmedencéjét, akkor sokkal jobban alhat, ráadásul pihentetőbb is lesz az alvás. Hogy ezt a lehető legjobban kihasználja, akkor javasoljuk a következőket. Ezeket a tapasztalatokat, régi ügyfeleink osztották meg velünk: 1-2 órával lefekvés előtt használja a jakuzziját. Tv, telefon, hírek, munka már ne kerüljön Ön elé. Lazuljon a vízben és kapcsolja ki gondolatait. Elsőre nem fog menni de ha heti 2-3 alkalommal ezt megteszi, garantált a mély és pihentetőbb alvás.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


 

4. Felveszi a harcot a narancsbőrrel!

Hölgyek millió küzdenek nap mint nap a cellulitisszel. A jakuzziból áramló víz serkenti a vérkeringést, ezáltal képes segíteni a narancsbőrös tünetek enyhítésében. Megfelelő táplálkozás és mozgás mellett akár végérvényesen is le lehet számolni ezzel a bőrproblémával.

Rengeteg előnye van a masszázsmedence használatának

Rengeteg előnye van a masszázsmedence használatának

 

5. Enyhíti az izom- és ízületi fájdalmakat

A meleg víz, a relaxáció csodákra képes. Elég egy negyedórányi ejtőzés a pezsgő vízben, és máris úgy érezhetjük, mintha minden izomfájdalmunk, ízületi bántalmunk elillant volna.

6. Segít a gerincbántalmakon

A fizikai munka mellett a túlzott ülőmunka sem egészséges, és már fiataloknál is gyakran megjelennek a különféle gerincproblémák. A masszázsmedence ezeken a tüneteken is képes javítani.

7. Sportsérülés után gyógyít

Kutatások bebizonyították, hogy a különféle sportsérüléseknél, fizikoterápiáknál sikereket lehet elérni a pezsgőkádak segítségével. Természetesen ez nem pótolja az orvosi kezelést, de jól kiegészítheti azt, és meggyorsíthatja a rehabilitációs időszakot.

8. Csökkenti a vércukorszintet

Cukorbetegek esetében is javulást véltek felfedezni a kutatók. A folyamatos melegvizes medence használat mellett egyes kutatási alanyok csökkenthették az inzulinadagjukat.

9. Javítja az immunrendszer működését

Az immunrendszerünkre is jótékony hatással vannak a rendszeres fürdőzések. Használata javítja a szervezetünk természetes ellenálló képességét, méregtelenít, az egészségre gyakorolt hatása egyértelműen pozitív. Használja télen és nyáron egyaránt.

10. Hamarabb túllendít a náthán

Sikerült megfáznunk? Sebaj, a jakuzzink segíthet hamar túllendíteni mindenkit a legrosszabb napokon. Ilyenkor érdemes a medencét egyedül használnunk, így biztosan nem fertőzünk meg senkit sem. Lázas állapotnál inkább ne használjuk a fürdőt, hőemelkedésnél pedig csak néhány perc erejéig üljünk bele.

Ha Ön is jakuzzi vásárlásán gondolkodik, akkor javasoljuk még ezt a cikket is: 4+1 tipp, jakuzzi vásárlás előtt

Visszaugrás a navigációhoz