term ID:
parent cat ID:61
post ID:11890
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A jakuzzi használat jótékony hatásai Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A jakuzzi használat jótékony hatásai

Publikálva:

A jakuzzi használata egyre jobban elterjed, és sok lakásban megtalálható. A masszázsmedencék beszerzése lényegesen könnyebb feladat, mint pár évtizeddel ezelőtt, végre nemcsak a hotelekben és fitnesz létesítményekben merülhetünk el a buborékokban. Egyre többen döntenek a vásárlás mellett, aminek több meggyőző ok áll a hátterében. Te is vásárlás előtt állsz? Akkor olvass tovább!

Otthon bármikor

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


A családi utazásoknak és a wellness hétvégéknek megvan a maguk előnye és varázsa, azonban a vége mindig a hazamenetel. Emellett valljuk be, hogy bármennyire szeretnél utazni, nem lehet minden hétvégét hotelekben tölteni. A jó hír, hogy a saját jakuzzi nem számít luxusnak, hiszen teljesen elérhető áron tudnál beszerezni egyet, és onnantól kezdve bármikor használhatod.

A világon az első hidromasszázs medence több mint négy évtizeddel ezelőtt látta meg a napvilágot, azonban azóta is töretlen népszerűségnek örvend, és teljesen átlagos magánemberek is használják. Népszerűségét annak köszönheti, hogy segít a kikapcsolódásban, az ellazulásban, és még az egészségre gyakorolt hatásai sem elhanyagolhatók. Ha már egy ideje játszol a saját jakuzzi gondolatával, akkor mindenképpen vizsgáld meg ezeket a pontokat.

A víz tisztít

Azt talán senkinek nem kell elmagyarázni, hogy a víz nélkülözhetetlen eleme az életnek, nemcsak belsőleg, hanem külsőleg is segít a megtisztulásban. Miközben igyekszel megfelelő mennyiségű vizet meginni, addig a test sem maradhat szárazon. De miért csak a fürdésre gondolnál? A saját jakuzzival új értelmet nyernek a lazulós órák.

A jakuzzi működésének lényege, hogy kellemes hőmérsékletű vízben vagy, ahol az egyedi technológia alapján kifejlesztett fúvókák levegővel keveredett vízsugárral masszíroznak. Ha te is azok közé tartozol, akik bármit megtennének egy kis esti masszázsért, akkor most azonnal felcsillant a szemed. Ha pedig mindez meleg vízben történik, akkor a tested és a lelked is fel fog töltődni. Arról nem is beszélve, hogy ezek a masszázsok a szépségre is hatással vannak, hiszen enyhítik a narancsbőrt.

A pihenés varázsa

A relaxálás és ellazulás kötelező eleme a masszázsmedencének. Képzeld el, hogy egy fárasztó és többnyire stresszes munkanap után végre hazaérsz, és első utad a jakuzziba vezet. Nem kell órákat ücsörögnöd benne, de behunyod a szemed, és az egész testedet masszírozzák.

Minden bizonnyal szinte azonnal megfeledkezel az aznapi gondokról, és új emberként szállsz ki belőle. A masszírozó vízsugarak ellazítják az izmokat, aminek hatására a szívritmus lelassul, a vérnyomás pedig egyenletessé válik, a szorongás szinte azonnal eltűnik. A vér oxigén ellátása felélénkül, a sejtek gyorsabban megújulnak.

Mi van akkor, ha alvási zavarokkal küzdesz? Ne félj, mert a jakuzzi ebben is segít, a használata után biztos lehetsz benne, hogy könnyűvé válik a pihenés. A melegvízben kapott masszás nemcsak a testet lazítja el, hanem szó szerint a lelket is, így könnyebben tudsz megfeledkezni a tomboló gondolatokról, és hamarabb elalszol. Ha pedig aktív sportoló vagy, akkor az izomlazító hatása különösen érdekelni fog.

Visszaugrás a navigációhoz