term ID:
parent cat ID:61
post ID:11680
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A jakuzzi tökéletes helyszín a romantikára Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A jakuzzi tökéletes helyszín a romantikára

Publikálva:

A mai rohanó világban sokan elfeledkeznek egy nagyon fontos dologról, a romantikáról. Bár sok férfi úgy tartja, hogy nem éri meg kitárulkozni a szeretett hölgy előtt, ez nem egészen így van. Az ok a genetikai kódunkban keresendő, és bár sosem lehet általánosítani, lehet, hogy az alábbiak rád is igazak.

Amennyiben már egy ideje együtt vagytok, kezditek megismerni egymást a kellemes és kellemetlen szokásokkal együtt. Talán egy olyan szerencsés pár vagytok, akik saját jakuzzival rendelkezik, esetleg még házasságkor, vagy valamilyen fontos napon vettétek meg magatoknak. Azonban ilyenkor felmerül a kérdés, hogy használjátok-e. Te használod?

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Ahogy minden, a jakuzzi vásárlás is izgalmas lehet. Boltról boltra mész, kiválasztod a kedvencedet, utána jársz minden fontos tudnivalónak, kiszámolod, hogy pontosan mennyibe fog kerülni. Aztán, amikor beszerelik, akkor éjjel nappal a vízben akarsz ücsörögni, de eltelik egy hónap, majd egy év.

Még mindig ugyanolyan rajongással vagy a jakuzzi iránt, mint azelőtt? Ha nem, akkor ne keseredj el, nem vagy ezzel egyedül. Az ember természete sajnos így szokott működni, hamar beleun a jóba, és mindig valami mást keres. Szerencsére a helyzet nem menthetetlen.

Alapos előkészületek

Ha már megvetted egyszer azt a jakuzzit, akkor most érdemes bevetni. A hölgyek és a férfiak egyaránt elkészíthetik az alábbi ajándékot, egy romantikus délutánt, esetleg estét. A feladat, hogy találj egy olyan napot, amikor valamivel hamarabb érsz haza, mint a párod, hogy legyen időd az előkészületekre. Nincsen sok dologra szükséges, kell pár gyertya, pezsgő és virágszirmok.

Ha azonnali meglepetést szeretnél, akkor már az ajtóban jelezheted, hogy valami készülődik, ilyen lehet a szirom elszórása a földön, vagy a kellemes háttérzene. Ezután gondoskodj arról, hogy a párod fel tudjon frissülni még a vízbe huppanás előtt. Segíthetsz neki, ha kikészíted a ruháját és a törülközőjét, na meg a kedvenc papucsát.

A hosszú munkanap után pár finom falat is segít, ezt még a pancsolás előtt érdemes felszolgálni, mivel a víz csak több energiát fog felszívni. Lehet az egy gyors svédasztal, de a pezsgőhöz nagyon illik a sajt, a szőlő vagy más könnyen megehető finomságok. Ezután üljetek bele a jakuzziba, és jöhet a teljes relaxálás. Készítsd magad mellé a pezsgőt, hogy ne kelljen kiszállnod a vízből. A zene irányításához szükséged lehet a távirányítóra, vagy a telefonra, bár utóbbit érdemes egy másik szobában hagyni, hogy senki se tudja megzavarni az estét.

Beszélgetés fontossága

Ezután következik az egyik legfontosabb dolog az ember életében, a beszélgetés. A jakuzzi megteremti a tökéletes alapot arra, hogy megkérdezd a másiktól, hogy milyen napja volt, felidézhetsz régi emlékeket, és lehet nevetgélni is. Betehetitek a kedvenc filmeteket, főleg, ha a jakuzziból is lehet látni. Amennyiben a kád a kertben van felépítve, akkor nézhetitek a csillagokat, de akár a hóesést is. Az előkészületek gyorsak, és ezután a másikra tudsz koncentrálni. Ha csak heti egyszer megcsinálod ezt, akkor nemcsak a jakuzzinak lesz értelme, hanem a kapcsolatotok is javulni fog.

Visszaugrás a navigációhoz