term ID:
parent cat ID:6
post ID:176
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A masszázsmedence jótékony hatása futók számára Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A masszázsmedence jótékony hatása futók számára

Mindenki számára hatalmas, pihentető élmény lehet a masszázsmedence használata, ez különösen igaz a futókra. Egy hosszú, fárasztó táv után, hol máshol tudnánk teljes mértékben ellazulni, ha nem egy ilyen helyen? A stressz és a fáradt gőz kiengedése mellett kitűnően alkalmas intenzív pihenésre, mely segít például egy erős izomlázon is.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


 

Masszázsmedence után, garantált a pihentető alvás is. Hogy ez miért van? A masszázsmedencében való fürdőzés minimálisra csökkenti a stresszt és a stresszel járó negatív hatásokat is. Ezek mellett az izmok feszültségét, a szorongást, idegességet, fejfájást, krónikus fájdalmakat és a gyors szívverést is megszünteti.

A hidromasszázs például javítja  az emésztést és a vérkeringést, illetve csökkenti a magas vérnyomást is. Pihentetőbb alvásra számíthatunk, ha előtte masszázsmedencében fürdőzünk, hiszen segít ellazulni, kikapcsolni és mint testileg, mint lelkileg megnyugszunk.

A masszázsmedence jótékony hatása futók számára

A masszázsmedence jótékony hatása futók számára

 

Ha versenyre készülünk, esetleg edzés után vagyunk, segíthet a pihenésben és csökkenti az izmok feszültségét, ezáltal nem lesz erős izomlázunk. A masszázsmedence hatalmas  előnyei közé sorolható az is, hogy serkenti a vérkeringést, javítja a szervezet természetes ellenálló képességeit és gyorsítja a regenerációját is. A meleg fürdő a víz felhajtó erejének köszönhetően tehermentesíti az ízületeket és segíti azok regenerációját.

A masszázsmedence tehát segíti felkészíteni és mozgásra ösztönözni a végtagokat, serkenti a vérkeringést és lazítja az izmokat. Akár a kisebb görcsök oldásában is jelentős szerepet játszhat és növeli a teljesítményt, az álló képességet a versenyek során. A futók számára nyújtott kellemes fürdőzés és izomlazítás mellett, a relaxáló hatása lelki felkészüléssel is támogatja a versenyfelkészülést.

Visszaugrás a navigációhoz