term ID:
parent cat ID:61
post ID:11486
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: A romantika és a masszázsmedence Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A romantika és a masszázsmedence

Publikálva:

Az évben számtalan nap van (legalábbis kellene, hogy legyen), amikor a romantikáé a főszerep. Nem csak a Valentin napon, de számos más alkalommal is megéri elmenni kettesben valahová párunkkal, hogy kapcsolatunkat kicsit felpezsdítsük. Ilyen nagyszerű alkalom lehet egy hosszú hétvége, egy évforduló vagy valamilyen ünnepség is. Ezeken a jeles napokon, számtalan program közül tudunk válogatni, ami kicsit meghittebbé teszi az ünneplést, mint egy szál virág, egy csokoládé vagy valamilyen személytelen ajándéktárgy.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Bár sok hölgy szereti az ékszereket, a parfümöket és a csinos ruhákat, ezeket a férfiak csak a legritkább esetben találják el. Érdemes ezért inkább valami személyesebbel kedveskedni szerelmünknek. Ugyan számtalan személyre szabható ajándéktárgy is kapható manapság, egy idő után a közös fényképek sem fogják már elérni a kellő hatást. Ilyenkor pedig valami új ajándékkal kell előrukkolni. Ez lehet egy belföldi vagy külföldi utazás, wellness hotel látogatás vagy akár egy saját Jakuzzi vásárlása is.

A páros jakuzzizás az egyik legmaradandóbb élmény lehet

A romantika rendkívül fontos egy párkapcsolatban, hiszen nélküle kihűl a szenvedély és a hosszú együttélés unalmas egyhangú, egymás mellett élésé laposodik el. Nem csoda, hogy a párterapeuta szakemberek is azt javasolják, hogy beszélgessünk sokat párunkkal és töltsünk minél több minőségi időt, amikor csak tehetjük. Ez a szürke hétköznapokban pedig nagyon nehéz, ezért ha néha-néha sikerül is kikapcsolódnunk valahol, otthon visszasüllyedünk a melankóliába. Ezért érdemes lehet az otthoni hangulatot feldobni, mondjuk egy masszázsmedencével.

A kétszemélyes jakuzzik kimondottan ajánlottak a szerelmesek számára, függetlenül attól, hogy régóta vannak együtt vagy csak pár hónapja ismerik egymást. A kényeztető buborékok, a meleg víz simogatása, egy hideg pezsgő vagy bor és a lágy zene minden hétköznapi estét szebbé tesz, de ha máskor nincs is idő rá, az ünnepeket biztosan tökéletessé varázsolja. Nincs  jobb annál, mint egy romantikus randi, ami végül a Jakuzziban ér véget otthon, a saját környezetünkben, ahol mindent szabad.

Ezért éri meg Jakuzzit vásárolni otthonra

A Jakuzzi beszerzése természetesen nem csak romantikus célt szolgálhat, hiszen akár egész családok, baráti társaságok vagy szomszédok is foghatnak össze, hogy egy közös, nagyobb masszázsmedencét vásároljanak. A társasági élet középpontjává fog kerülni azonnal a masszázsmedencénk, amelyben elfelejthetjük a világ gondjait és közösen koccinthatunk barátainkkal. A házi bulik is felejthetetlenek lesznek, ha a vendégeinket fürdőruhás kerti partira hívjuk.

A masszázsmedence persze nem csak felnőtteknek hanem gyerekeknek és idősebbeknek is remek szórakozás. Ráadásul az egészségmegőrző hatása is kiemelkedő. Nem hiába használják a sportolók is. Segít a regenerálódásban és a lelki gondok leküzdésében is. Az érrendszeri, a reumás és a migrénes betegségekre is bizonyítottan jól hat. A pezsgőfürdő Jakuzzik fájdalomcsillapítók és boldogság hormon termelők is egyben, így az egészségügyi szakértők is jó szívvel ajánlják. Ha Ön is szeretne egyet a kertjébe, érdemes lehet átfutni ezt a cikket, hogy megtudja, mire van szükség a jakuzzi kerti telepítéséhez.

Visszaugrás a navigációhoz