term ID:
parent cat ID:61
post ID:157
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Augusztus 20-i ünneplés a jakuzziban Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Augusztus 20-i ünneplés a jakuzziban

Publikálva:

Nincs is jobb annál, mint egy önfeledt kerti parti a forró nyári napokon. Augusztus 20-a 2017-ben sajnos vasárnapra esik, ezért ugyan nem kapunk extra szabadnapot, de így is jó mulatság lehet egy ünnepi jakuzzis bulit megrendezni. Az idei ünnepen a vártnál kissé hidegebb lesz, de ez ne szegje semmiképpen se a kedvünket! Sőt!

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


 

Jakuzzis augusztusi buli

Az idei augusztusi ünneplés annyiban más lesz, mint a megszokott, hogy nem lesz túlságosan nagy kánikula. Ez természetesen elsősorban a szabadtéren bulizóknak okoz problémát, bár egy kerti partit is alaposan megtépázhat az eső, ezért nem árt, ha felkészülünk minden eshetőségre.

A jakuzzi meleg vize nagyszerű érzés, amíg az ember benne ül, de utána annál kellemetlen lehet kimenni a hideg levegőre, ha felkészületlenek vagyunk. Benti fürdésnél természetesen nem fog gondot okozni a hideg, de ha kint készülünk fürdőzni, akkor mindenképpen biztosítsunk a vendégeknek törölközőt, köntöst, papucsot. A nyári szandálok helyett jobb, ha frottír papucsokat használnak, és azonnal levetik a nedves fürdőruhát, nehogy megfázás legyen a vége.

Rossz idő ellenére is szuper ünnepi medencés bulit lehet szervezni

Rossz idő ellenére is szuper ünnepi medencés bulit lehet szervezni

 

Fordítsuk javunkra az esőt!

Az ünnepre esőt is mondanak, ez persze korántsem jelenti azt, hogy az egész országban be fog borulni, vagy, hogy egész nap esni fog. Természetesen nem árt, ha néhány alapvető dologgal tisztában vagyunk, ha esne az eső: Dögrés, villámlás esetén jobb, ha minél hamarabb elhagyjuk a kültéri medencét, és csak akkor térünk vissza, amikor elülnek a komolyabb viharok. Kerti napernyőt vagy esernyőt is beállíthatunk a fejünk fölé, persze ezek csak enyhébb esőzésnél nyújtanak védelmet, de nagyobb zuhénál amúgy is jobb, ha kint vagyunk a vízből. Bár ezt megcáfolandó, enyhe, szemerkélő esőben ha nem zavar minket, hogy vizes lesz a hajunk, akkor a jakuzzizás kellemes lehet.

Mivel hidegebb idő lesz huszadikán, így a szokásos nyári koktélozás helyett jó ötlet meleg vizes bulit csapni teákkal, kávéval, ezek sokkal jobban fognak ilyenkor esni, mint a hideg italok, de azért egy-két pohár bor vagy pezsgő beleférhet az ünneplésbe. Az időjárás miatt, ha nem esik túlságosan, és van tűzrakóhelyünk, akkor akár sütögetéssel is el lehet ütni a két csobbanás közötti időt, és így még csak fázni sem fogunk.

Visszaugrás a navigációhoz