term ID:
parent cat ID:61
post ID:11443
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Ezekkel az eszközökkel tedd még vonzóbbá a jakuzzi használatát Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ezekkel az eszközökkel tedd még vonzóbbá a jakuzzi használatát

Publikálva:

Míg korábban luxus dolognak számított, ha valaki otthonra jakuzzit vásárolt a családja számára, manapság egyre sűrűbben teszik ezt meg az emberek, Magyarországon is. A jakuzzi rengeteg jótékony hatásának köszönhetően, a benne való pihenés nem csak a testünket, de a lelkünket is teljesen fel tudja pezsdíteni.

Ha otthonra szeretnél jakuzzit vásárolni, manapság már rengeteg típus közül tudsz választani, így néhány dolgot figyelembe véve garantáltan meg fogod találni a legmegfelelőbb medencét, mely tökéletes lehet a családod részére. De mik a legfontosabbak egy jakuzzinál? Mik azok a dolgok, melyektől a masszázsmedence használata valóban a legpihentetőbb dolgok közé tud tartozni?

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


Néhány évvel ezelőtt egy kutatócsoport arra volt kíváncsi, hogy azok az emberek, akik rendszeresen jakuzziznak otthon, mégis milyen extra tartozékokat használnak szívesen fürdőzés közben. Mik azok a dolgok, melyeknek köszönhetően még inkább egy pihentetőbb és teljesen relaxáló tevékenység lehet?

Pihenést tekintve a legfőbb szempont természetesen minden esetben az, hogy a lehető legkényelmesebb módon történjen meg, hiszen az emberek manapság nem sok időt tudnak aktív pihenésre szánni. Erre a jakuzzi valóban tökéletes megoldásnak bizonyulhat, de lássuk, mik azok a plusz kiegészítők, melyekkel még inkább fel tudod dobni az otthoni fürdőzést.

Aromás illatosítók

Bár a Jakuzziban tilos használni minden olyan tisztálkodó szert, mely egy szokványos kádfürdő esetében szóba kerülhet (tusfürdők, habfürdők és társaik), szerencsére ma már tehetsz azért, hogy fürdőzés közben kellemes illatmámor lengjen körbe. Vásárolj és használj olyan illataromákat, melyek kimondottan jakuzzikhoz lettek kifejlesztve, hiszen ezek sem a víz minőségében, sem a szűrőberendezésben nem fognak kárt tenni. Az illatok között bőven van lehetőséged választani, így biztosan meg fogod találni a neked leginkább tetszőt.

Vízesések

A vízesés egy masszázsmedence tekintetében nem csak esztétikai szempontok alapján lehet lenyűgöző dolog. Bár valóban nagyon jól mutat, ha sötétedés után bekapcsoljuk a fényeket és közben csobog a vízesés a medence szélén, a látvány mellett fontos megemlítenünk a masszírozó hatását is, melynek segítségével az egész testünk teljesen el tud lazulni fürdőzés közben. Ez pedig nem csak a testünknek, de a lelkünknek is egy felemelő érzés lesz.

Bárpult

Nem ritka az, ha valaki medencés bulit tart otthon. Ez természetesen jakuzzi esetében is könnyen megoldható, főleg abban az esetben, ha nagyobb méretű medencével rendelkezünk, ahol több ember is kedvére fürdőzhet. A medencés bulik esetében különösen jól tudnak jönni a bárpultok, melyek teljes mértékben ki tudják elégíteni a fürdőzők kényelmét.

A medence szélére erősíthető bárpultnak köszönhetően nem kell többet ki-be szállnod a kellemes meleg hőmérsékletű vízből azért, hogy magadhoz vehesd kedvenc italodat, hiszen a poharak egy karnyújtásnyira lesznek tőled.

Visszaugrás a navigációhoz