term ID:
parent cat ID:61
post ID:222
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Töltődjön fel az új esztendőben is jakuzzival! Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Töltődjön fel az új esztendőben is jakuzzival!

Publikálva:

A szilveszteri buli és a fogadalmak manapság már összefonódott fogalmakká váltak. Az emberek nagy többsége december 31-én tesz valamilyen „ígéretet”, legtöbbször saját magának. Sokan olyan dolgokat fogadnak meg, amiket ideig-óráig tudnak csak tartani, ezért fontos, hogy mindig reális és elérhető célokat fogalmazzunk meg.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


 

A masszázsmedence rendszeres használata egy reális és elérhető cél lehet bárki számára. De miért is fontos, hogy ez egy újévi fogadalom legyen? Hiszen nem tűnik nagy dolognak első hallásra, nem?Annak ellenére, hogy a folytonos jakuzzizás első körben könnyen kivitelezhetőnek tűnik, ám az idő múlásával nem lesz olyan nagyon egyszerű tartani a folyamatos fürdőzést, mint a kezdetekkor.

Miért is fontos a rendszeres jakuzzi használat?

A jakuzzi egy igazi csoda termék, megannyi problémára, lelki és testi elváltozásra gyógyír, hogy felsorolni is nehéz. A pihentető pezsgőfürdőzés talán az egyik legjobb stresszoldó tevékenység, ami csak létezik: a fodrozódó vízben az ember könnyebben el tud lazulni, és ki tudja ereszteni a fáradt gőzt.

A fúvókákból érkező vízsugarak lazító hatással bírnak, ezáltal nemcsak a test, hanem a lélek is meg tud nyugodni. A jakuzzi nem csupán a stresszes időszakon segít túllendülni, de a depresszióban és pánikzavarok esetében is jótékony lehet a hatása. A téli időszakban sokan lehangoltak, kedvetlenek, az ő hangulatukon is képes segíteni egy kis forró vizes merülés, főleg ha ezt nem egyedül teszi az ember.

Nem elérhetetlen a stresszmentes, boldog új év

Nem elérhetetlen a stresszmentes, boldog új év

Nem csupán a lelki problémákat képes enyhíteni, gyógyítani a vízi terápia, hanem a fizikai elváltozásokon is nagyban tud segíteni. Legyen szó rossz testtartás okozta izomfájdalmakról, edzés utáni izomlázról, vagy akár komolyabb gerincproblémákról, a rendszeres meleg vizes terápia mindnél hatékony lehet.

Mikor és hányszor fürödjünk Jakuzziban?

A lényeg a rendszerességen van, és azon, hogy mindenképpen hosszútávon gondolkodjunk, ne pedig rövidtávon. Ha hetente kétszer tudunk egy-egy fél órát merülni, nem baj, de ez a két alkalom legyen meg minden héten. Amennyiben többször szeretnénk hidroterápiával kényeztetni magunkat, természetesen semmi akadálya, tőlünk függ, hogy hányszor és mikor csobbanunk a vízbe.

Ha hosszasan szeretnénk a vízben ejtőzni, akkor jó lehet, ha szakaszosan csináljuk: egy ideig bent vagyunk a vízben, egy kicsit kimegyünk, majd újból vissza.

Visszaugrás a navigációhoz