term ID:
parent cat ID:61
post ID:10006
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Így köszöntse jakuzzis bulival az új évet! Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Így köszöntse jakuzzis bulival az új évet!

Publikálva:

Közeledik a Szilveszter, ilyenkor már javában el szoktak kezdődni az előkészületek az óév búcsúztatására. Szerencsére még semmi nincs veszve, van még egy kis idő arra, hogy egy szuper medencés bulit összehozzunk, és pezsegve, relaxálva köszöntsük az új esztendőt.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


 

Így tegyük felejthetetlenné a medencés bulinkat

Tél van és hideg, ezért a házigazdának különösen oda kell figyelnie a vendégei egészségére, és biztosítania kell a megfelelő kiegészítőket annak érdekében, hogy mindenki felhőtlenül szórakozzon. A parti méretétől függően problémás lehet a köntösök és törölközők biztosítása.

Ha sok vendég lesz jelen, akkor érdemes lehet megkérni a vendégeket, hogy hozzanak magunknak papucsot, törölközőt és köntöst, mert ilyen sok emberre lehetetlenség biztosítani a megfelelő mennyiséget. Ha kevés ember lesz jelen, de nincs elég köntös vagy törölköző nálunk, és ezt tudjuk előre, akkor inkább kérjük meg az érkezőket, hogy mind maguk hozzák, mert kellemetlen lenne. A házigazda számára kellemetlen meglepetés

A hőfok legyen beszabályozva egy kellemes melegre, ami ne érje el a hőemelkedés, azaz a harminchét fok hőmérsékletet, mert az hosszútávon nem kedvez a szervezetnek.

Mielőtt a vendégek megérkeznek, gondosan vizsgáljuk át a medencét, hogy minden rendben van-e a víz minőségével, és megtörtént-e a vegyszerezés megfelelően. Erre mindenképpen nagyon ügyeljünk, mert nem vet ránk jó fényt, ha valakinél bármilyen egészségügyi probléma lép fel a szilveszteri buli során.

Nem lehetetlen felejthetetlen medencés bulit szervezni

Nem lehetetlen felejthetetlen medencés bulit szervezni

Vigyázzunk a medence vizére

Az óév utolsó napján sokan szeretnek mélyen a pohár fenekére nézni. A szeszes ital fogyasztás a masszázsmedence használat nem tiltható meg senki számára, de különösen figyeljünk a vendégeink testi épségére, hogy nehogy rosszul legyen valaki a medencében.

Az ételeket és italokat érdemes a jakuzzitól távol tartani – egy véletlenül  a vízbe borult pezsgő vagy morzsák elvehetik a fürdőzők kedvét. Másnap természetesen érdemes a vizet megfelelően tisztítani még akkor is, ha nincsen látható nyoma annak a vízben, hogy előző este többen használták. Sokan felelőtlenül, betegen is használják a medencéket, nem mindig van látható nyoma ennek, ezért egy alapos tisztítás mindenképpen szükséges lesz annak érdekében, hogy a jakuzzi állandó használóinak ne legyen semmilyen baja.

Visszaugrás a navigációhoz