term ID:
parent cat ID:61
post ID:230
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Kezdjük az új évet stresszmentesen, jakuzzival! Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kezdjük az új évet stresszmentesen, jakuzzival!

Publikálva:

Pár napja még pezsgőpukkanásoktól és tűzijáték ropogásoktól voltak hangosak az utcák. Sokan ünnepelték az új év eljövetelét családi körben, kisebb házi bulival, mások az utcát járták a haverokkal, barátokkal, néhányan pedig párjukkal vagy gyerekeikkel az otthonukban koccintottak csendesen.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


 

Az év utolsó napját mindenki másféleképpen ünnepelte. Voltak olyanok is, akik extrém módon valamilyen nyaralóban vagy más luxus szórakozóhelyen lazították át 2017 utolsó óráit.

A szilveszterezés már régóta nagy tradíció és olyan szimbólumok lengik körül mint a konfetti, a pezsgő, a malacka és persze a tűzijáték. Sokan ilyenkor próbálják kiadni magukból az év közben felgyülemlett stresszt és levezetni a feszültséget. Érdekes módon nem mindenki vágyik ilyenkor felpörgésre, bulizásra, van aki inkább lazítani szeretne, kikapcsolódni és kényeztetni kicsit magát. Mindegy jutalmul az egész évi szorgos munkáért cserébe.

Szilveszterezés jakuzzival

Nagyszerű ötlet volt például, hogy egy társaság egy „jakuzziban” (azért van idézőjelben, mert azért ez egy kis felfújható dolog volt…) koccintott éjfélkor és buborékok között lépett be az új évbe. A kisebb partin ugyan zene is szólt és a fiatalok sokat beszélgettek, mégis egyfajta lazulós estével töltötték az év utolsó perceit. A kényeztető buborékok, a lágy, meleg víz, a csodásan gőzölgő jakuzzi látványa és a háttérben robbanó tűzijátékok csodás látványa az egyik legtökéletesebb szilveszterré varázsolta a fiatalok éjszakáját.

Kezdjük az új évet stresszmentesen, jakuzzival!

Kezdjük az új évet stresszmentesen, jakuzzival!

Ez is bizonyítja, hogy nem muszáj mindig a klasszikusan vett szilveszterezést választanunk. Kellemes időtöltés a barátokkal megmártózni egy jakuzzis buliban és hosszú perceken át élvezni, ahogy a meleg víz átjárja minden porcikánkat és megszabadulunk az évi fáradalmaktól és az előző évben hagyjuk gondjainkat, bajainkat és stresszmentesen lépünk be a 2018-as esztendőbe.

Szilveszter utáni stresszoldás jakuzzival

Sokan tudják, hogy milyen jó hatással van testükre a jakuzzi, ezért azok közül is sokan látogatják meg a forró vizes áldást, akik előző este még a szilveszteri buliban ropták a táncot és igen gyakran cserélgették kezükben a pezsgős poharakat is. A másnaposságra és fáradtságra ugyanis kimondottan jó hatással van a pezsgő fürdőzés, amit egy jól felszerelt jakuzzi tökéletesen ki tud elégíteni.

A jakuzzi egy tökéletes módja annak, ha fizikai görcsök kínoznak minket vagy lelki gondokkal küzdünk, így akár testileg, akár szellemileg vagyunk kimerültek az év első napjaiban, a jakuzzi biztosan ideális társunk lesz. Hagyjuk tehát a gondot a múlt évbe és lazítsuk izmainkat kényelmesen a fantasztikus élményfürdőben, amely a stressz fizikai jelenlétének oldásával csökkenti a lelki nyomást is.

Visszaugrás a navigációhoz