term ID:
parent cat ID:6
post ID:271
category_6
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Különleges jakuzzik és masszázsmedencék szerte a világban! Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Különleges jakuzzik és masszázsmedencék szerte a világban!

A wellness részlegek favorit termékeit már mindenki ismeri. A masszázsmedencéket és a jakuzzikat nem kell bemutatni. Előnyei és pozitív hatásai véget nem érő sorban felsorakoztathatóak, hiszen segítségükkel könnyedén kezelhetőek testi és lelki panaszok is. A befújt levegő által képzett buborékok hatékonyan képesek bőrbetegségeket, izom és ízületi panaszokat vagy éppen a stresszt csökkenteni.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


 

Mindemellett persze romantikázásra vagy baráti és családi programok felpörgetésére is alkalmasak.

A Jakuzzi használata elsősorban a fiatalabbak körében népszerű élményfürdő szolgáltatás, ahol akár italozgatós, bulizós estéket is rendezhetnek egy nyaralás közepette, míg a masszázsmedencék előnyeit a középkorosztály és az idősebbek is tudják értékelni. A népszerű medencéket persze sokan otthonra is megvásárolják, hiszen dekoratív díszei és hasznos elemei lehetnek nyaralóknak, házaknak és lakásoknak. Azonban sokan tovább gondolták a hagyományos Jakuzzi és masszázsmedencés fürdőzést és különleges élménnyé varázsolták azt.

Jakuzzis fürdőzés 190 méter magasban, kötélen lógva

Sokféle érdekes történetet hallani, de a medencézés élményét egyértelműen az a néhány lelkes és bevállalós fiatal svájci fokozta a végletekig, akik 190 méter magasra mászva, egy hídra húzták fel kedvenc medencéjüket, hogy a köteleken lógva mártózhassanak meg Jakuzzijukban. Az életveszélyes vállalkozás persze meghozta számukra a dicsőséget, hiszen számtalan nyomtatott sajtóban és online média felületen megjelentek őrült hóbortjukkal.

A látványos felvételeken megörökítették, hogyan lógnak le a hídról kötelekkel és építik fel közel 200 méter magasban a világ egyik legveszélyesebb jakuzzi medencéjét. A hegymászó tehetségek a világ legextrémebb jakuzzizók díját vihetnék haza, hiszen a szédítő mélység ellenére békésen mártóztak meg a habos vízben, mit sem törődve a veszéllyel és az alattuk tátongó mély szakadékkal. Az akár 20 főt is befogadni képes, hídról kábeleken lógó medencéből egyelőre még nem lett üzleti siker, de ki tudja, ha kereslet lesz rá, lehet külön extrém sporttá növi ki magát a kezdeményezés.

Holland vizeken úszik a mobil Jakuzzi

Bár a luxus jachtok elengedhetetlen kellékei között megtalálhatóak az óriási medencék és a wellness részlegen fellelhető Jakuzzik, a vízen úszó fürdőzést egy holland fiatalember még egyszerűbbé tette találmányával. Feltalálta és elkészítette ugyanis azt a néhány személyes kis csónakot, aminek csupán egyetlen célja, hogy úszó Jakuzziként szelje a holland vizeket. A saját tüzelésű melegítővel rendelkező kishajó színültig van forró vízzel, amiben az utazók kényelmesen heverészhetnek, miközben a hideg vízen hajókáznak.

A kezdetben egy darab hajóval rendelkező feltaláló mára már egy óriási, sikeres üzletet varázsolt ötletéből és mondhatni, „nemzetközi vizekre evezett” úszó Jakuzzijával, hiszen már több ország is jelezte, igényt tartana szolgáltatásaira és a hajóira. A bulizó fiatalok közkedvelt járgányaként óriási sikert értek el a vízen úszó meleg vizes jakuzzik, amelyekről akár a kinti, hideg vízben is megmártózhatunk, hogy aztán visszamászva, újra a meleg medencében találjuk magunkat. A medencés csónakázás ára óránként 140 – 180 euró (kb. 55.000 Ft), még egy úszó Jakuzziért 11 – 16 ezer eurót (kb 4.5 millió Forint) kér el a készítő.

Jakuzzis élmény lombházakban, Magyarországon

A faházikó építés mára már túlnőtt a gyermekded játékokon. Bár minden gyermek álma, hogy egy nagy fa tetején, a lombok között klubházat építsen és ott tanyázzon, elbújva a szülei és a világ elől, ma már ebben is meglátták az üzleti lehetőséget. Külön építőgárda foglalkozik a legkülönfélébb faházak építésével. Már képesek több emeletes luxus lakosztályokat, palotákat és újrahasznosított anyagból épült kis viskókat is készíteni a fák tetejére. A lakható faépületekről azonban csak nagyon keveset hallani. Arról például csak kevesen tudnak, hogy Magyarországon található az egyik legnagyobb kényelmet és luxust kínáló faház hotel.

Jakuzzis élmény lombházakban, Magyarországon

Jakuzzis élmény lombházakban, Magyarországon

Magyarország legkülönlegesebb erdei szálláshelye a fák felett, a lombok között található, Noszvajon. A párok számára kialakított szálláshelyek luxus körülményeket kínálnak a felejthetetlen élmény mellé. A lombházakban forró pezsgőfürdőt kínáló, forró jakuzzi is található, ahonnan csodálhatjuk a természet szépségeit. A Bükki Nemzeti park által átölelt faházakban Magyarország legtisztább levegőjét szívhatjuk be és felfedezhetjük a közelben található De la Motte kastélyt is a Jakuzzis medencézés után. Egy pár részére egy éjszaka kevesebb mint 50.000 Forintért elérhető, de kuponnal akár három napot és két éjszakát is eltölthetünk ott, mindösszesen 69.900 Forintért párunkkal.

Néhány luxus járműben utazás közben is Jakuzzizhatunk

A Jakuzzik és a masszázsmedencék népszerűségét az is tükrözi, hogy szinte minden luxus termékbe megpróbálják valamilyen formában kialakítani. A Jakuzzik így pihenéssel és a feltöltődéssel tudnak szolgálni különböző lakó ingatlanokban, de akár a legkülönfélébb járművekben is. Az első ismertebb járműbe helyezett Jakuzziról még az 1980-as évek elején megalkotott Cadillac Eldorado alapú limuzin gondoskodott, amely alatt 16 kerék szelte az utakat és fedélzetét a napozóterasz részeként egy kisebb, két személyes Jakuzzi is megtalálható volt.

A Knight Rider szerelmesei, minden bizonnyal oda lennének a közelmúltban piacra dobott szuperluxus Futuria Sport + Wellness lakóautótól, amely beépített garázst, sportautót és egy jakuzzit is kínál a milliárdosok számára. Persze nem csak az utakon, de a vízen sem kell mellőznünk ma már a Jakuzzinkat, hiszen potom 5 millió euróért megvásárolható az Artemy névre keresztelt luxusjacht is, amely 35 méterével 12 vendéget és a 6 fős legénységet képes kiszolgálni. A fedélzeten összesen öt kabin, kettő étkező, egy fitneszterem, egy bárpult, egy grillterasz és egy Jakuzzi is szolgálja a hajózók kényelmét.

Visszaugrás a navigációhoz