term ID:
parent cat ID:61
post ID:10005
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Nyaki sérve van? Gyógyíthat a pezsgőfürdő! Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Nyaki sérve van? Gyógyíthat a pezsgőfürdő!

Publikálva:

A mai rohanó világban kevés időnk marad saját magunkra, főleg ha valami intenzív felfrissülésre vágyunk. Egy nehéz nap után az ember sok esetben hazaviszi a munkahelyi stresszt is és valóban ránk férne ilyenkor egy pihentető fürdés. A masszázsmedencék olyan nyugodt pihenést és ellazulást biztosítanak, melyet minden ember megérdemelne, hogy könnyebbé és boldogabbá tegye a mindennapjait.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


 

A meleg víz jó hatással van bőrünkre és izmainkra is. Fürdőzés közben hamar ellazulunk és a stresszt és azzal járó kellemetlenségeket kis időn belül elengedjük. Fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően ebben a medencében minden ember fellélegezhet, még azok is, akiknek komoly migrénes fejfájásuk, vagy ízületi betegségük van. Nagyon sok ember szenved manapság ízületi és csontfájdalmaktól.

A nyaki sérv fájdalmaira is megoldás lehet a pezsgőfürdő. A gerincoszlopunk egész nap igénybe van véve, még alvás közben is. Így idővel kialakulhatnak derék és hátfájdalmak, súlyosabb esetben sérv is. A masszázskád használata ez esetben különösen azért előnyös, mert ebben a fekvő helyzetben a gerincoszlopot semmilyen nyomás nem terheli, csökken a fájdalom és izmaink rugalmasan ki tudnak tágulni.

 

Mivel a pezsgőfürdőben a buborékok által létrehozott felhajtóerő hatására azt érezhetjük, hogy könnyebb testtömegünk, a vérkeringés is fokozódik a meleg hatására. Izmaink rövid időn belül képesek lesznek teljesen ellazulni, a sérvvel járó fájdalom pedig csökken, sok esetben teljesen elmúlik. Nagyon hatásos kezelési módja még a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak, jó hatással van az emésztésre és képes megelőzni a visszeret is.

A masszázsmedence használata közben endorfinok szabadulnak fel, mely hormonok csökkentik a fájdalmakat. Használat után pedig sokkal pihentetőbb az alvás, hiszen a kellemesen meleg fürdő annyira ellazít, hogy nem lesz gondunk azzal, hogy nem tudunk elaludni és órákig forgolódunk az az ágyban.

Visszaugrás a navigációhoz