term ID:
parent cat ID:61
post ID:153
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Összehozhatja a családot a közös fürdés jakuzziban Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Összehozhatja a családot a közös fürdés jakuzziban

Publikálva:

Ilyenkor nyáron nincs is jobb program, mint egy közös pancsolás a vízben. Sokan utaznak el a tengerhez vagy valamelyik hazai felkapott helyre, hogy egy kicsit lazíthassanak. Azon szerencsések, akiknek van otthon masszázsmedencéjük, szuper családi eseményt csinálhatnak a közös fürdésből, és még csak át sem kell szelniük érte a fél kontinenst.

Meghatározó élmény lehet a közös családi jakuzzizás

A mai felgyorsult világban nagyon kevés idő jut a családi kapcsolatok ápolására. Sokan messzire költöznek a szülővárosuktól, mások pedig az állandó munka miatt nem érnek rá meglátogatni még a közelben élő rokonaikat sem. Egy jakuzzis összejövetel rendkívül jó apropó arra, hogy a rokonság egy teljes napot együtt töltsön. A masszázsmedencékben eltöltött idő minden korosztálynak jó élmény, a családtagok a világot kizárva tudnak beszélgetni, szórakozni és relaxálni.

Érdemes egy teljes napot erre szánni, a ritkán látott rokonság így ki tudja beszélni magát, és mindenkinek lesz ideje kipihenni a munka és az iskola okozta fáradtságot. A fürdőzést fel lehet dobni sütéssel – főzéssel, a grillezés vagy a parázson sütés nagyon szórakoztató, és mindenki szokta élvezni. A masszázsmedence vize általában harminchét fok körül a legideálisabb, ugyanakkor érdemes lejjebb venni a hőfokot, ha gyermekek, idősek is szeretnék használni.

Családi medencés buli

 

Mivel érdemes készülni a jakuzzis bulira?

Valószínűleg a vendégek egy része nem fog magával hozni törölközőt, úgyhogy mindenképpen érdemes személyenként legalább egy törölközővel készülni. Ha van felesleges papucsunk, napszemüvegünk akkor azokat is készítsük elő. Készüljünk még szúnyogriasztóval, más rovarriasztóval, napvédő krémmel. Ha vannak baseball sapkáink vagy szalmakalapok, azok is jó szolgálatot tehetnek. Fontos viszont, hogy ha napvédő vagy más egyéb krémet használunk, azt ne jakuzzizás előtt kenjük fel. A jakuzzi vizébe tisztán menjünk be. Sminkek, krémek, parfümök stb. ha bekerülnek nagy mennyiségben a vízbe, azt elég macerás utána kitisztítani.

Ha sütés-főzés is tervbe van véve, érdemes könnyebb ételeket csinálni, a nagy melegben mindenkinek jól fog esni a sült csirke salátával. Ne feledkezzünk meg a rágcsálnivalóról sem, jöhet tulajdonképpen bármi, amit a rokonság szeret. Ásványvízből vásároljunk be nagyobb mennyiséget, a gyerekeknek üdítőt, a felnőtteknek alkoholt is felszolgálhatunk. A ropogtatnivalót érdemes a jakuzzitól távol fogyasztani, mert könnyen előfordulhat, hogy az ételmaradékok miatt kell másnap komolyabb tisztításnak alávetni a medencét.

Ha jól sikerült a családi összejövetel, akkor érdemes lehet néhány hetente újra és újra összehozni a csapatot, hiszen a társas kapcsolatok, a család mindannyiunk életének meghatározó részei.

Visszaugrás a navigációhoz