term ID:
parent cat ID:61
post ID:203
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Romantikus hangulat a masszázsmedencében Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Romantikus hangulat a masszázsmedencében

Publikálva:

Manapság egyre több házasság végződik válással, mert az embereknek egyszerűen nincs idejük a párjukkal foglalkozni. Elveszi az erejüket a munka és az egyéb tevékenységek, a mindennapi rutin, és kiveszik a kapcsolatból a romantika és a szerelem. Szerencsére van megoldás a szikra életben tartására.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


 

Összebújni a hideg estéken

Így ősszel-télen nincs is annál jobb, mint a hűvösebb esténken összebújni a párunkkal. Erre kiváló helyszín lehet egy masszázsmedencés randevú.  A hangulatot nagyon könnyedén romantikussá tudjuk tenni, pusztán néhány kiegészítőre van szükségünk, és már kezdődhet is a feledhetetlen este.

Télen, amikor hűvösre fordul az idő, hajlamosak vagyunk a víz hőfokát magasabbra tekerni. Ezt érdemes elkerülni, a masszázsmedence vize ne legyen 37-38 foknál sosem melegebb, mert könnyen lázas állapotot idézhet elő, és akár betegek is lehetünk.

Felpezsdíti a testet és a lelket egy romantikus este a jakuzziban

Felpezsdíti a testet és a lelket egy romantikus este a jakuzziban

Rengeteg apró trükkel fel tudjuk dobni az estét

Ahhoz, hogy romantikus hangulatot teremtsünk, számtalan apró trükk létezik, és még csak mélyen sem kell nyúlnunk a pénztárcánkban. Egy sejtelmes köntös, egy izgalmas fürdőruha mind-mind bevethető egy ilyen alkalommal.

Nem muszáj teljes világítást használnunk, ha van lehetőség hangulatvilágítás beállítására, akkor tegyük meg. Ha ez nem megoldható, akkor a gyertyák használata is jó megoldás lehet, de érdemes a víztől távol elhelyezni őket. Akár illóolajokat, füstölőket is bevethetünk, ezt is távolabb tegyük a jakuzzitól, és semmi esetre se hagyjuk égve őket, ha elhagyjuk a helyiséget.

Érdemes lehet hosszabb lélegzetvételű relaxációs vagy más lazító zenéket játszani a háttérben. Egy pohár bor is képes romantikus hangulatot varázsolni. Kerüljük el, hogy zavarjanak bennünket: a mobiltelefonokat hagyjuk a szobán kívül, és ha van, akkor húzzuk ki a vezetékes telefonunkat is.

A vízbe merülve igyekezzünk elkerülni a kényesebb témákat, és próbáljunk meg teljesen ellazulni. A meleg víz, egy pohár jó bor, némi hangulatos zene pedig minden bizonnyal teljesen ki fog kapcsolni bennünket, és teljesen fel fog tölteni az este végére.

Visszaugrás a navigációhoz