term ID:
parent cat ID:61
post ID:11482
category_61
Tartalomjegyzék erről az oldalról: Miért kell a Thermotető a jakuzzira? Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Miért kell a Thermotető a jakuzzira?

Publikálva:

A saját jakuzzi egyik legnagyobb előnye a wellness fürdőkkel szemben, hogy valóban akkor használhatod, amikor csak kedved támad egy kis pihenésre, mártózásra. Nincs sorban állás, tolongás a tömegben, és nem kell idegen emberekhez alkalmazkodnod sem. Jakuzzizásnak nem lehet akadály az időjárás, abban az esetben sem, amikor kültéri medencéről beszélünk, hiszen ezeket a jakuzzikat nem csak nyáron, a kellemes időjárásban, hanem ősszel, és télen is kedvedre használhatod.

Így az év bármely szakában jó szolgálatot tehet. Fontos azonban, hogy a jakuzzi tulajdonos tegyen azért, hogy a víz sokáig kellemes hőmérsékletű és kristálytiszta maradjon, még akkor is, ha kint zord az időjárás.

Ajánló: A 4 legnépszerűbb cikkünk...


A Thermotető kötelező

Azok az emberek, akik imádnak jakuzzizni, biztosan néhányszor eljátszottak már a gondolattal, mennyivel jobb lenne egy saját jakuzzit vásárolni, otthoni használatra. Azoknak az embereknek, akik már a saját jakuzzi vásárlásának a küszöbén állnak, fontos számításba venniük annak fenntartási költségeit is. Egy ilyen medence fenntartási költségeinek jelentős részét a benne lévő víz folyamatos melegítése, és melegen tartása teszi ki. Bár a Thermotető nem egy túl szép kiegészítő, de hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően rengeteget lehet vele spórolni a havi villanyszámlán, rendeltetésszerű használata esetén.

A Thermotető egy olyan speciális anyagból készült, mely nem csak védi, de szigeteli is a meleg vizet. Minden alkalommal, amikor éppen senki nem fürdőzik, célszerű felhelyezni a jakuzzira, így védheted meg a medencéd tisztaságát, és akadályozhatod meg a víz lehűlését is vele.

Már az őszi időjárásban gondot tudnak okozni a lehulló gallyak és a falevelek, melyek könnyen belepotyoghatnak a jakuzzi tiszta vízében (kültéri esetén). Ezek, és az egyéb szennyeződések ellen is véd a Thermotető, ám emellett van egy funkciója, mely ennél sokkal fontosabb. Alkalmazásával védhetjük a medence vízének a hőmérsékletét, hiszen kifejezetten erre van tervezve.

Ezért nem mindegy, milyen méretű Thermotetőt választunk

Szóval a jakuzzira mindenképpen érdemes egy ilyet felhelyezni, de előtte jó ha utánajár az ember, hogy biztosan a számára legmegfelelőbbet kapja. A Thermotető csak akkor hatékony, ha ideális anyagból készül, megfelelő minőséggel rendelkezik, és a mérete is tökéletes a medencédre. Ha túlságosan nagy, akkor befújhat alá a szél, így a víz nagyon hamar ki tud hűlni. Az sem jó, ha túlságosan kicsi, hiszen így már a felhelyezése és levétele is nehézkes lehet, könnyen előfordulhat, hogy ez két emberes feladat lesz. A tökéletes méretű tető pontos illeszkedésének köszönhetően kitűnően szigetel, és könnyen levehető, felhelyezhető, ezt pedig egy ember is el tudja végezni fürdőzés előtt és után is.

Visszaugrás a navigációhoz